Teater.

Teater.

by
17 17 people viewed this event.

Teater NASSIM.

Överraskningarnas mästare är tillbaka med ny monolog, hyllad över hela världen. 

Fyll magen med is och kasta kontrollbehovet över bord, för nu kommer äntligen uppföljaren till Nassim Soleimanpours världshit Vit kanin, röd kanin, som gjorde succé med Riksteatern 2017. I den självbiografiska pjäsen NASSIM låter Soleimanpour språkets förenande och förvecklande egenskaper stå i fokus, och precis som i Vit kanin, röd kanin är skådespelaren på scen lika ovetande om vad som kommer att hända på scen, som publiken. Allt utgår från ett förseglat kuvert med manuset som skådespelaren, ny för varje föreställning, läser för första gången inför publiken. Det blir en nervkittlande, inspirerande och berörande kväll med förbluffande element och möten som varken skådespelaren eller publiken kan föreställa sig i förväg.

Den iranska dramatikern Nassim Soleimanpour har under ett decennium överraskat och förtrollat publik och skådespelare genom sina verk. När Riksteatern gör NASSIM i Sverige får vi ännu en gång uppleva en av scenkonstvärldens stora snackisar.

NASSIM är ett gästspel från Bush Theatre och Nassim Soleimanpourproduction.
NASSIM beställdes och producerades ursprungligen av Bush Theatre och hade världspremiär på Bush Theatre, London, den 25 juli 2017.

Teater

 

Date And Time

2023-03-23 @ 19:00 to
2023-03-23 @ 21:30
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends