Koll på livet

Koll på livet

by
30 30 people viewed this event.
295:-

Koll på livet – Kanske den viktigaste föreläsningen som körs i Sverige just nu. 

Alltför många människor går omkring med en konstant gnagande känsla av otillräcklighet, stressade och har alltid fler saker på Att-göra-listan än vad energin räcker till under en dag och trots att varenda millisekund är fylld med aktivitet så mår man fortfarande inte bra! Då har man inte tillräckligt bra Koll på livet. Men det behöver inte förbli så. Denna föreläsning är direkt designad för den tid vi just nu lever i. Bortom flum, floskler och ideal presenterar istället Jesper konkreta och handfasta åtgärder för att bygga en optimal grund att stå på.

Vad skulle det innebära för dig om du hade ex 20% mer energi varje dag? Eller om du visste hur du hushåller bättre med den energi du har? Vidare lär du dig om hur antaganden påverkar ditt liv och hur du förändrar desamma så att du alltmer kan leva ditt liv på det sätt som du själv vill. Lägg därtill en hel säck med vitala verktyg hämtade från den positiva psykologin så har du en föreläsning du önskar att du hade sett för länge sedan. Till skillnad från de många överförenklade föreläsningar som idag florerar i landet ger sig Jesper istället på de mycket komplicerade samband som påverkar oss. Allt på ett lättförståeligt, tydligt och inspirerande sätt. I föreläsningen får du ta del av de absolut senaste rönen från den moderna psykologin och allt material utgår från evidensbaserad forskning. 

I föreläsningen

sätter Jesper fingret på tre stycken viktiga områden som människor av idag har allra svårast att få till. Genom ett listigt självskattningsmoment blir du fullständigt medveten om var du befinner dig just nu och vilka områden du har allra mest att vinna på att arbete vidare med. Det underlag vi nu har från över 50 000 personer som sett denna föreläsning. Visar att människor är extremt okunniga kring vad som ger energi på riktigt. Och just därför fyller de heller aldrig riktigt på sin dagliga energibägare fullt ut.

Det blir ett lättsamt pass där skrattsalvor varvar man med djupaste allvar, allt rikligt kryddat med uppfriskande och insiktsfulla berättelser.  Hög igenkänning, och många aha upplevelser är garanterad. Föreläsningen är dessutom sprängfull av värdefulla tips, lifehacks och konkreta verktyg som går
att tillämpa i samma ögonblick som du lämnar föreläsningen. Förbered dig på att få en ökad Koll på livet.

Några punkter ur föreläsningen:

Lär dig fyra vitala faktorer som ökar din dagliga energi så den räcker hela dagen.
Bli medveten om hur antaganden påverkar ditt liv. Och hur du på egen hand kan skapa rätt antaganden för ditt fortsatta liv.
Konkreta verktyg att applicera privat och på ditt arbete som ökar din kapacitet och välmående.

Denna föreläsningen är helt fri från övningar!

För information besök Jespercaron.se

To register for this event please visit the following URL: https://jespercaron.se/kassan/ →

 

Date And Time

2023-02-01 @ 18:30 to
2023-02-01 @ 21:30
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends