Lupen -Lillhärdal

Lupen -Lillhärdal. (Lokala utvecklingsplanen) Så var det dags för Lillhärdal att påbörja med sina planer med ett informationsmöte med kommunens näringslivsutvecklare.

Här har man ett möte för allmänheten med diskussioner måndag den 18/9 klockan 18.30 i Folkets hus i Lillhärdal. Bland medverkande invånare så kommer nog stämningen gå lite i moll med små diskussioner om nerläggning av byn. Med Furulundskolans nerläggningshot hängande över den tidigare optimismen i byn.

Diskussioner kommer ändå vara relativt flitiga mellan invånarna i ideér för att utveckla byn. Framtidstron spirar ändå i Lillhärdal kan man säga. Här kommer man att diskutera friskt om vad och hur man måste göra för att få ökad tillväxt både med människor och företag/föreningar.

Lillhärdal, byn med stor optimism och framtidstro kommer nu att försöka få fram ideér för att utveckla byn ytterligare. Här finns det några saker som satt byn på kartan tidigare. T.ex Härdalsyran med musik och tävlingar under en hel vecka. Häxmuseet och även ett fotbollslag. Även Häxstenen och inte att förglömma statyn av Greta Garbo, som står mitt ute i skogen. Det finns mycket optimism i byn.
Nu ska man utveckla den optimismen ytterligare med den lokala utvecklingsplanen.

Lupen -Lillhärdal

av Admin