Nya Skyltar för övergångsställen uppsatta.

Nya skyltar för övergångsställen uppsatta lite här och där. Nu ska vi passa så vi inte kör på dessa hårt arbetande robotgräsklippare med. Detta för dom måste passera övriga människors asfalt i sin framfart för att klippa gräset på Härjegårdars gräsmattor.

Så ser du en sån skylt så var uppmärksam då dom är rätt ljudlösa i sin framfart. Dom är helt blinda och bara rullar på i sin jakt på grässtrån och sin laddstation. Inget lyse eller blinkers har dom ej heller. Och dyker upp helt plötsligt. Så se upp om du har en av dessa nya skyltar för övergångsställen uppsatta i din närhet.

På vårdcentralen så sitter det massvis av sådana skyltar vid akutintaget. Där huserar det ett antal små robotgräsklippare, så se upp ordentligt för dessa små ivrigt arbetande maskiner.

Sen så likt alla andra maskiner så slutar dom fungera ibland. Dom kan köra fast eller få slut på ström på dom mest olämpliga ställena likt andra mekaniska saker i trafiken. och nu har dom fått egna övergångsställen med nya Skyltar för övergångsställen uppsatta.

Men gräsmattorna ser och blir välvårdade dessa små maskiner, samt vi slipper anstränga oss med att klippa gräsmattorna själva. Praktiska små hjälpmedel för oss människor bara vi inte krockar med dom.

av Admin