Jo anmälan mot kommunchefen avslagen

Jo anmälan mot kommunchefen avslagen. Jo tar inte upp ärendet angående anmälan mot kommunchefen i Härjedalens Kommun. Så då är det godkänt att ej vidare koppla sina mail när man far på semester. Då gäller det neråt i chefstrappan med och det att man måste besvara mail inom 48 timmar gäller inte.

Den informationen kommer att påverka effektiviteten inom kommunen. I och med att, behöver inte den högste så behöver inte den lägste göra så heller. Det kan vara bra att veta för tjänstemän och anställda inom kommunen. Ni har ingen press och krav på er i detta med mail hantering.

Så Jo anmälan mot kommunchefen avslagen.

Så nu är det bara för majoriteten att fortsätta med sitt värdegrundsarbete då det visar sig att ingen gjort något fel. Frågan är om den numera självuppsägande förvaltningschefen ens har gjort något fel. Ja det får vi kanske reda på efter rättegången.

Jo anmälan mot kommunchefen avslagen

av Admin