Familjedagen på storön

Familjedagen på storön inställd meddelar föreningen på Storön.
Detta för att dom inte fick ihop tillräckligt med folk som vill ställa upp och jobba.
Nu är inte detta något nytt fenomen inom förenings Sverige. Men alla vill gå på evenemang med sina familjer. Men ingen vill hjälpa till. Därför så kanske det inte finns evenemang att gå på då dom blir inställda för att ingen orkar hjälpa till och jobba lite för andra.

Familjedagen på storön 29/6 är inställd

Detta Meddelar Sveg 750 år sent på tisdagskvällen via sin officiella Facebook sida. Länk.
Ett mycket sorgligt besked att meddela till små som stora som har sett fram emot evenemanget.

Citerar från deras sida.

”Tyvärr så måste vi meddela att torsdagens familjedag på Storön är inställd pga personalbrist. Den bistra sanningen kom fram med att det är svårt att få folk att hjälpa till att arbeta vid olika evenemang som annordnas. Dock så kommer de som var bokade att ställa ut på familjedagen. bland annat en vagn med en massa goda och roliga saker som sockervadd, varma chips, pop corn etc att stå på torget istället, så välkomna dit! Om någon vänlig själ. Någon förening eller företag vill göra något för barnen på torget så är ni varmt välkomna att höra av er.”

av Admin