Så hur är de nu i partierna i Härjedalen?

Så hur är de nu i partierna i Härjedalen?

Socialdemokraterna:

Vad jag har fått lära mig så är socialdemokraterna ett parti för oss arbetare, ett arbetarparti. Ett parti som då ska föra talan och jobba fram en politik för oss. För att de ska bli så bra som möjligt för oss som faktiskt arbetar. 

Så hur är de egentligen med denna politik nu mera? Är socialdemokraterna verkligen ett parti som arbetar för oss? Vad jag har sett under dessa  år där S och C suttit som kommunfullmäktige så har de inte arbetat för oss. 

Så frågorna jag ställer är? 
Hur har ni de i ert parti egentligen?
Drar ni verkligen åt samma håll?
Har ni glömt grunden till vad partiet står för?
Skulle ni själv vilja stå där som en medborgare och verkligen tycka att ni gör ett bra arbete för samhället?

Har ni rannsakat er i partiet? Jag blir väldigt frågande i mycket när de gäller detta parti.

Ni kanske också ska göra om och göra rätt. Be om ursäkt och säga att de blev fel vi börjar om. Istället för att undanhålla sanningen, information och bygga upp någon slags vägg för misstag och hemlighålla information till samhället. Sanningen svider med de gör de också om sanningen kommer fram. Så de är bara att välja.  

Ryck upp er! Ni vinner definitivt inga röster på att hemlighålla saker. Ni kanske har dom ” äldres” röster men dom yngre börjar faktiskt inse vad politik är. Och vi börjar läsa på och intresserar oss för de. De är ju trots allt vår framtid inte dom äldres. De kanske är dags nu att vakna upp ur dvalan. De kanske där dags att ni börjar lyssna, ta in information. Byter ut människor. Så hur är de nu i partierna i Härjedalen?

Centerpartiet. 

Centerpartiet så hur är de nu? Ska ni inte ta och byta namn till västra Härjedalens parti istället då ni enbart arbetar för fjällvärlden och byarna runt där. Under flera år har jag följt er och jag kan inte se att ni har arbetat aktivt för andar delar av Härjedalen. Så en av mina frågor är, finns inte Härjedalen nedanför Linsell?  

Jag har för ett tag sedan kontakt er och fick prata med Anders Häggkvist som då inte kunde besvara mina frågor, eftersom att han inte var påläst!? Ska ni inte kunna besvara frågor rakt upp och ner? 
Jag blev chockad av att höra detta, trodde ni politiker ville framstå som en person vi i samhället kan och vill lita på. För att vinna våra röster och bli en del av partiet. När Anders Häggkvist inte kunde svara på en enda fråga jag ställde så kände jag att detta är ju bedrövligt, han vet ingenting, vill inte ens försöka hjälpa till att hitta svar och denna människa ska sitta i kommunfullmäktige och styra vår kommun! Vad är detta?

Frågan är till er i Centern.

Hur har ni det i partiet?
Arbetar ni enbart för västra Härjedalen?
Vad gör ni för resterande av Härjedalens befolkning?

Det är kanske på tiden att vissa lämnar plats åt yngre människor som faktiskt vill driva politiska frågor och beslut som rör hela Härjedalen och som då framstår som en trygg, säker och hjälpsam person som kan besvara invånarnas frågor. Trodde verkligen att ni va bättre än så här!

Vox human, Liberalerna och Sverigedemokraterna.

Dessa partier är dom enda partier som har kommit fram till mig personligen och frågat, undrar och är genuint intresserad av vad jag har att säga och vad som faktiskt händer där ute på golvet. 
Jag är så otroligt glad och tacksam över att ni faktiskt lyssnar, tar er tiden för det och ni ser mig, hör mig.
Tack! Det är ni som ser till att jag fortsätter att skriva, höras och synas.  

Till er andra partier så måste ni rycka upp er så ni börjar synas och höras. För hörs ni inte så finns ni inte. 
Jag kan inte göra allt själv, men nånstans tänker jag att jag börjar få upp en liten gnista som ska bli en stor eld nån gång Och då står vi starkare än någonsin vi fotfolket och då kan de bli en förändring. 
Men denna förändring kommer enbart ske om vi tillsammans gör något åt vår situation!

Så hur är de nu i partierna i Härjedalen?

Theres.

av Admin