Anhållen misstänkt för våldtäkt.. Misstänkt rattfylleri, Rattonykterhet Funäsdalen, Misshandel

Misstänkt Mord/dråp utanför Vemhån. En avliden person har under morgonen anträffats i en utbrunnen bil söder om Vemhån. Personen är inte identifierad.

Dödsorsaken och brandorsaken är oklara och polisen utreder om något brott har begåtts i samband med händelsen. I nuläget är rubriceringen mord, vilket kan komma att ändras utifrån vad utredningen visar. Tre män har under dagen gripits och ska förhöras. Varefter åklagare ska fatta beslut om de ska anhållas eller inte. Ytterligare personer har tagits in för förhör.

Ett intensivt utredningsarbete pågår. Bland annat ska den avlidna personen identifieras, en teknisk undersökning ska genomföras och förhör ska hållas. Händelsen utreds av polisens avdelning för grova brott i Jämtland. Utredningen är i ett tidigt skede och ingen ytterligare information lämnas under dagen.

Detta meddelar polisen i en press realese. Misstänkt Mord/dråp utanför Vemhån

av Admin