Träffa oppsitji tjejerna.

Träffa Oppsitji-tjejerna. Nu har du chansen att besöka utställningen i Ljushallen i Medborgarhuset och träffa Oppsitji-tjejerna på plats, då dom ska sitta där och handarbeta torsdagen 4 maj mellan 16.30 och 20.00. Välkommen att vara med och handarbeta med dom eller ställa frågor angående deras olika handarbeten. Eller varför inte bara prata en stund.

Här har dom har beslutat sig för att hålla sin träff denna torsdag mitt i sin egen utställning. Detta för att folk som är intresserad av handarbete i bygden ska kunna prata med dom och eventuellt kunna få eller ge tips om olika handarbeten. Eller bara träffas och ha trevligt.

Amigurumi delikatesser.

Och på plats kommer förmodligen Åsa Hurtig Göransson, Vivianne Hansson, Kerstin Hansson, Kerstin Ljungberg, Kristina Olsson, Maria Nordkvist, Kahtarina Sigfridsson Pernilla Näsström vara. Dom håller alla på med lite olika sorts handarbeten, som broderi, stickning, virkning, sömnad.

Är du nyfiken på deras handarbeten, eller bara vill ha en pratstund samt beskåda olika handarbeten. Då är du välkommen att besöka Ljushallen Medborgarhuset mellan 16.30 till 20.00 torsdagen 4 maj för att träffa Oppsitji-tjejerna.

av Admin