Projektledare vägöverlämnandet

Ytterligare projektledare vägöverlämnandet. Härjedalens kommun rekryterar ytterligare en projektledare vägöverlämnandet. Annonsen kom ut på kommunens hemsida den 20 mars 2023. Ansökningstiden för att söka går ut den 4 april 2023.

Ytterligare Projektledare vägöverlämnandet
Länk till annonsen i bilden.

14 dagar är ansökningstiden för att söka tjänsten. Det är en väldigt kort ansökningstid för en tjänst i Härjedalens kommun.
(Förmodligen är tjänsten tillsatt redan och kommunen måste annonsera ut den för att följa lagstiftningen).
Tidigare inlägg där vi redan påpekat om att tjänsten redan är tillsatt. Detta redan i början på mars månad.

Här återstår att se om uppgifterna stämmer och annonsen blir ett spel för galleriet enbart för att man måste annonsera ut tjänsterna. Men den korta ansökningstiden på 14 dagar antyder på att tjänsten förmodligen är tillsatt redan. Enligt annonsen så går det att söka tjänsten fram till den 4 april 2023. Skicka in en ansökan för tjänsten om du har rätt kompetens enligt handlingarna.

Projektledare vägöverlämnandet.

Här är det frågan om att ha rätt kompetens för det otacksammaste jobbet i Härjedalens kommun för tillfället. Enligt annonsen.

Kvalifikationer.
Gymnasial alt eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskap om väglagstiftning, föreningsdrift och kommunal drift är ett krav.  Du har ett brett lokalt nätverk och erfarenhet från den kommunala verksamheten. För att lyckas i uppdraget behöver du ha en god kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt och du kan anpassa ditt budskap utifrån mottagaren. Du behöver ha goda kunskaper i Office-paketet.

Personliga egenskaper.
Som person är du engagerad, lyhörd och har en stor dos tålamod. Du har stark integritet och står upp för fattade beslut på ett professionellt sätt. Du är flexibel och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Intervjuer kan komma att hållas under ansökningstiden.

Kommunal drift är ett krav? Vad innebär det? Att man måste ha arbetat inom en kommun med liknande uppgifter tidigare? Intressant är det här med att man kan komma att hålla intervjuer under ansökningstiden. Många små tecken som tillsammans ger en relativt bra bild över att tjänsten är förutbestämd för en viss person redan innan annonsen kom ut.

av Admin