Klimatångest

Vad är klimatångest, det kan man fundera över. Även vad som framkallar denna så kallade ångest som många tror att dom har. En som eldar på denna klimatångest är hon Greta, här är nog sanningen annorlunda skulle vi gissa. Det handlar enbart om pengar och ha gjort sig ett namn som man kan tjäna pengar på.

Pengar.

Det hela handlar alltid om pengar. För om man nu skulle värna om jorden och klimatet så skulle man inte kunna tjäna pengar på hela denna historia. Och kanske verkligen leva enligt dom regler som man vill att andra ska leva med.

Här anser vi inte att man lever som man förespråkar när man överlåter allt som påverkar klimatet till grannen. Städar framför sin egen dörr med att slänga skräpet hos grannen. Vad hjälper det klimatångesten med att man vet att man överlåtit problemen till någon annan. Men det ser snyggt ut på min gård och jag hjälper till med klimathotet, tror man.

Det finns ett annat ord för allt detta. Hyckleri heter det. det är när man tror sig att man gjort något bra och tycker att nu har vi varit duktiga. men det enda man har gjort är att man lämpat över problemen på någon annan.

Påverkanskampanjer.

Hur får man till denna klimatångest då? Den får man till med påverkanskampanjer som det Greta håller på med. Allt för att du ska bli upplyst menar man och att vi måste göra något om inte jorden ska gå under. Tänk på dina barn säger man. Och här går varje människa på resonemanget och dessa kampanjer.

Dommedags människor som förutspått jordens undergång har funnit i alla århundraden. Och ännu har inte jorden gått under. Dom har predikat och förespått jordens undergång genom århundradena. Och det är människor som är välkända genom historien. (Kopernikus och allt vad dom hette genom historien).

Så vad är klimatångest?

Ja det är när en grupp människor via annonskampanjer lyckas påverka dig om att leva enligt ett visst sätt. Samt att du är rädd för att det inte ska finnas någon jord kvar att leva på för dina efterkommande.
Då har dom lyckats ge dig klimatångest. Men i själva verket så tjänar någon pengar på allt detta på att du har ångest. Följ pengarna och se vilka som tjänar pengar på att framkalla din klimatångest. Det är inte miljön, bara för att du städar framför din dörr med att slänga allt till grannen.

av Admin