Kontroll skotertrafik Lofsdalen.

Kontroll skotertrafik Lofsdalen under lördagen den 18 februari. Med dystra resultat för polisens statistik om skotertrafik.

Skoterövervakning, Lofsdalen, Härjedalens kommun lördag 23-02-18

Polisen har under dagen genomfört kontroll av skotertrafiken på skoterleder kring Lofsdalen. 47 utandningsprov har genomförts och två personer är misstänkta för rattfylleri och anmälningar rattfylleri har upprättas. Två personer är misstänkta för tillåtande av olovlig körning då de låtit personer utan behörighet framföra snöskoter

Tre skoterförare saknade behörighet för att köra skoter och misstänkta för olovlig körning. Två skoterförare saknade hjälm när de körde skoter och dessa fick böter. Tre skoterförare fick böter eftersom deras skotrar saknade registreringsskylt.

Kontroll skotertrafik Lofsdalen.