Uppkomsten

Uppkomsten av sidan kom efter isolering av covid 19 2021. Detta då övriga nyhetsmedia var dåligt på att rapportera saker i samhället.

Allt började Med corona och dess isolation som rådde då man skulle hålla avstånd. Och försöka undvika att umgås med folk för smittorisken. man blev isolerad och sökte mer information på internet och via olika media. Då upptäckte jag att det var dålig samhällsrapportering i övrigt.

Visst rapporterades det saker förutom Covid 19. Men bara dom stora händelserna. Det händer så mycket mer i samhället som man behöver förmedla ut.
Då kom iden. Jag ska öppna en sida där vi alla hjälper till att rapportera och skriva om dom små saker som händer i mitt närområde. på så sätt kom Svegsbygdens.se till.

Alla har redskapet i sin hand för att kunna skriva och publisera här.
En modern mobiltelefon med en app. på så sätt kan man skriva in olika händelser som du ser.
Samt sprida din information om händelsen. Detta då du oftast är vid händelsen när det sker.
(Blir så att säga förstahandsinformation direkt.) Nä jag kan inte skriva tänker du, det kan inte jag heller men det blir bättre med tiden. Anmäl ditt intresse så så får du ett skrivarkonto med inloggning.

På så sätt kom uppkomsten av Svegsbygdens.se till.
Skicka ett mail till Svegsbygdens.se med intresseanmälan om att skriva så börjar vi med det och kontaktar dig för mer information om dom praktiska detaljerna.

Varför så mycket om politik och beslut?
Ja för det finns hur mycket som helst att hämta från ämnet, och som övriga medier oftast inte nämner.
Sedan kan man kanske tycka att jag har blivit lite snällare i mina skrivelser i ämnet.
Men det beror på att det finns politiska uppdrag numera. Därav lite mildare uttalanden.

av Admin