Reklam

Reklam på Svegsbygdens.se?
Det går att köpa reklam på svegsbygdens.se. Den visar vi som en bild i en slidshow nere under evenemangskalendern på höger sida. Kortare valfri text samt länkning till eran hemsida vid klickande på bilden ni valt.
Förmånligt pris kontakt via mejl.

Tanken var att det skulle vara reklamfritt på Svegsbygdens. Men efterfrågan att kunna ha annonsering efterfrågades av vänner och bekanta som driver någon form av verksamhet. Så där fattade vi ett beslut om enbart lättare annonsering för att täcka driftkostnaderna för sidan. Samt att annonsörerna ska synas även hos oss.Väldigt förmånliga priser på grund av detta.

”Avsikten med annonsering är att marknadsföra ett företags produkter eller tjänster. Med målet att påverka en konsuments beteende och skapa en relation med kunden. Det finns flera sätt att uppnå en effekt genom reklam och reklamen utformas därefter. Till stor del handlar annonsering

om att lyfta fram en produkts eller tjänsts fördelar. Genom att exempelvis jämföra den med konkurrenter. Visa upp praktiska fördelar med den eller belysa sidoeffekter och den sociala status som den ger.

Annonsering är kommunikation vars syfte är att informera potentiella kunder om produkter och tjänster. Samt hur de ska använda och införskaffa dem. De flesta medier agerar idag kanal för dessa meddelanden.”

av Admin