Evenemang

Evenemang, Här under evenemangskalendern samlar vi saker som händer i Härjedalen.
Det kan vara allt från golv till tak.

Dock ej ren reklam från företag. Dom hänvisar vi till reklam bannern för sin reklam.

Det är ofta evenemang som bara passerar utan att folk får vetskap om dessa arrangemang.
Därför har vi valt att försöka synliggöra dom här.
Men det är ni som måste skicka in dessa uppgifter för publicering.
Det man behöver skicka in är bild för evenemanget.
Beskrivande text (cirka 200 ord) samt kontaktinformation om det är bokningade arrangemang.
Även eventuellt biljettpris.

Mejla in detta till nyheter@svegsbygdens.se

Vi frågar efter kompletteringar om vi behöver, så var lugn.

”Ett evenemang är ett specialarrangemang som ett led i en intern eller extern marknadsföring och som regel ett moment i en kommunikationsplan. Evenemanget ska fungera som mötesplats för överföring av värderingar och idéer i avsikt att påverka deltagarna och öka deras förståelse.

Ofta sker det med inslag av stämningshöjande umgänge med underhållning och catering av mat och dryck. Det interna eventet avslutas ofta med samkväm, barmingel och ibland dans. Evenemang genomförs oftast i för ändamålet specialdesignade miljöer.

Det som skiljer från andra trivselarrangemang som jubileer och firmafester är att hela genomförandet alltid sker i harmoni med. Och tydligt speglar de kommunikationsmål som man satt upp från arrangören.”

av Admin